Odds Serie A

Vill man prova att spela på odds finns där många aktörer på nätet där man kan spela. Man behöver inte fysiskt gå in i en tobakshandel och spela längre. Nu kan man istället i lugn och ro sitta hemma vid datorn och spela online på sina favorit lag. Dessutom är det lika lätt och mycket friare att spela via mobilen. Har man tillgång till internet kan man spela var man än är och dessutom har många spelbolag en mobilanpassad webbversion som gör det enkelt att spela.

Serie A

Älskar du fotboll och kanske till och med italiensk fotboll? Och vill du dessutom satsa pengar för att vinna? Ja, då ska du spela på Serie A. Det är den högsta fotbollsligan i Italien sedan 1929, och rankas som en av de fyra bästa i Europa. Spelupplägget liknar Premier League, som är Englands högsta liga, 20 lag, totalt 38 matcher på borta- och hemmaplan. Ettan och tvåan går vidare till Champions League. Lag som Roma, Napoli, Juventus och AC Milan kämpar om titeln. Kända spelare som Zlatan Ibrahimovic har spelat i bland annat Juventus och har även vunnit skytteligan ett antal gånger.

Odds för Serie A

Juventus tippas att vinna även denna säsong för 2015 och är en klar favorit, vilket ger ett lågt odds på 2,50 hos Bwin. Sportingbet ger 3,25 gånger pengarna. I toppen på Pafs topplista på vem som vinner skytteligan finns Álvaro Morata på 5.50, Gonzalo Higuaín och Mauro Emmanuel Icardi på 6.00.

Att välja spelaktör

Innan man väljer vilket spelbolag man vill spela hos ska man ta reda på vilka bonusar de har för både nya och trogna spelare. De flesta har en bonus på första insättningen, som kan ge det dubbla eller till och med mer. En del erbjuder gratis spel, men kolla vilka regler som då gäller.

Har man aldrig spelat på odds förr är det bra att ta reda på vad det egentligen är. Man kan även läsa mycket på olika portaler för odds och betting. De publicerar även många recensioner på de olika spelbolagen.

Vad är odds?

Tittar man på vad det betyder statistikmässigt anger odds hur troligt det är att en händelse ska inträffa. Inom vadslagning anger det proportionerna mellan vinst och insats. Det är inte så svårt som det låter. Enkelt förklarat, om man spelar på ett lågt odds har man stor chans att vinna eftersom det är ganska troligt att händelsen inträffar. Tyvärr så vinner man inte så mycket pengar. Däremot om man spelar på ett högt odds kan man vinna mycket pengar, men då är så klart chansen att en sak ska inträffa mycket lägre. Oddsen sätts av olika bookmakers eller i det här fallet spelbolag, som använder sina egna experter. Man tittar på en rad olika faktorer för att bestämma odds. Många spelbolag använder samma faktorer vilket gör att oddsen är ganska lika på de olika spelsajterna. Faktorer som kan spela in är till exempel laguppställning, skador i laget, antalet mål i tidigare matcher och så vidare.

Odds fast eller flytande

Oddset finns som fast eller flytande. Fasta odds är bestämt och påverkas inte av antalet spelare som satsar på dem. Ett flytande odds däremot påverkas i hög grad av hur många som spelar på samma alternativ.