Liveodds

Många är det nu som upptäckt skönheten i att ha möjligheten att spela på liveodds, och det är onekligen en lite speciell typ av spel. Här satsar vi våra pengar på vad vi tror kommer att hända i till exempel en fotbollsmatch. Oddsen bestäms av oss som spelar och de är dynamiska under matchens gång, vilket gör det riktigt spännande. Vi kan när som helst under en pågående fotbollsmatch välja att göra en satsning och vi kan välja mellan en rad olika satsningar, som till exempel vem som gör första målet, antal mål i matchen, hur stort antal hörnor det kommer att läggas under en match, ja det finns en hel hög olika typer av satsningar vi kan göra. Denna typ av spel gör fotbollsmatcher och andra sporter ännu mer intressanta. En annan stor fördel med liveodds är att vi kan följa matcherna direkt från spelsajten via livestreaming av hög kvalitet, utan att betala extra.

Det finns en hel del spelsajter att välja mellan som alla erbjuder liveodds, och även en del saker som bör avvägas innan vi väljer ut en sajt att spela på. Nedan presenterar vi vad som är viktigt att tänka på vid val av spelsajt för liveodds:

Välja spelsajt för liveoddsspel

Vid val av spelsajt börjar vi med att leta reda på en sida som rekommenderar särskilt bra spelsajter, dessa har som regel satt upp en hel hög med kriterier som ska uppfyllas för att spelsajten ska kvalificeras och hamna på listan. På så sätt har vi sållat bort de som är mindre intressanta för oss och vi kan gå vidare till nästa steg, som är att gå igenom de bonusar som spelsajterna erbjuder. Välj efter eget tycke här och går sedan in och läs vad andra har recenserat om dina utvalda spelsajter för att få en bättre uppfattning om de olika aktörerna. När vi har fått ner antalet till cirka tre stycken sajter går vi in och gör en registrering på var och en av dessa för att se om deras spelmiljö passar oss, det är nämligen viktigt att sidan är användarvänlig och tilltalar just din stil. Vi kollar även upp om de har den typ av liveodds vi önskar spela på, inom de sporterna vi gillar att följa med i. Det finns även de som har odds på andra saker än sport, även om odds på olika sporter är mest förekommande.

Tänkvärt

Allt har två sidor och så även liveodds. Det vi ska komma ihåg är att inte bli för stressade under en match, eftersom det är lätt att satsa för snabbt under matcherna då. Våra råd är att göra sina satsningar med eftertanke, vilket kanske låter självklart men det är en av de vanligaste orsakerna till att vi satsar galet. En match som verkar vara ett säkert kort kan svänga snabbt, är det mycket jämnt mellan lagen eller ett lag hade en trög start så kan det lätt gå fel med satsningen. Ha tålamod och spela med äldre statistik i minnet, det hjälper oftast men var framför allt självkritisk till din bedömning. Skapa en budget för ditt spelande och håll din den. Lycka till.