Betting live eller på nätet?

Betting på nätet lanserades i slutet av 1990-talet och det har sedan dess blivit omåttligt populärt bland spelare i alla åldrar. Fördelarna med att spela på nätet är många, men det finns också fortfarande en hel del spelare som fortsätter att spela betting live . Anledningen till detta är förstås för att det är en häftig spelupplevelse och spelkänsla att spela live. Att spela live innebär att man spelar på trav vid en travbana eller att spela på fotboll vid en fotbollsarena. Att betta live är alltså en del av ett helhetskoncept och en helhetsupplevelse som innefattar inte bara själva spelandet utan också att man tittar på matchen eller loppet, kanske äter en god bit mat med god dryck till och förstås umgås med likasinnade spelintresserade vänner.

Spela hos spelombud

Att spela eller betta live innebär dock också att satsa pengar hos ett spelombud på stan. Denna spelform har minskat de senaste åren sedan betting på internet blev populärt och det är förstås för att det är enklare att spela på nätet än att stå i kö för att lämna in sin tipskupong på kiosken. På nätet behöver man ju inte stå i kö och man behöver inte heller bekymra sig om öppettider eller liknande eftersom man kan spela precis när man vill. Självklart finns det fortfarande en hel del människor som trots det föredrar att lämna in tipset på bensinmacken, mataffären eller kiosken. Anledningen kan vara exempelvis för att det är smidigt att lämna in tipskupongerna i samband med att man ändå handlar mat eller tankar bilen, eller ifall man inte har någon dator så är det förstås inte så lätt att hålla på med betting på nätet.

Livebetting

Betting live och betting på nätet har alltså både och sina fördelar. På nätet så har man tillgång till ett oändligt mycket större spelutbud än vid betting live. Dessutom är det bekvämt och smidigt och man kan spela när som helst. Dessutom finns livebetting som är nästan som att spela live fastän man spelar hemifrån sin egen dator. Med livebetting kan man betta mitt under pågående match, lopp eller tävling, vilket förstås ökar såväl spelmöjligheter som vinstchanser.